ПРОЛЕТ 2021 ВО МАКЕДОНИЈА
ХОТЕЛ МР И 4* - Охрид

 

Тип на соба

Ноќевање со појадок

АПАРТМАН за 2 лица

50 €

 

Цената се однесува по соба на ден. 

Цените се во евра а плаќањето е исклучиво во денари по курс 1 еур = 62 денари