ПРОЛЕТ 2021 ВО МАКЕДОНИЈА
ВИЛА ДЕ ЛАГО 4* - Охрид


СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 15.03.2021
800 денари по лице за ноќевање со појадок
(можност за доплата на вечера – 200 денари по лице)

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК

Тип на соба

Ноќевање со појадок

Еднокреветна стандардна

/

Двокреветна стандардна

20 €

 

Цената се однесува по лице, на ден.

Можност за доплата на вечера – 5 евра по лице.

 

Цените се во евра а плаќањето е исклучиво во денари по курс 1 еур = 62 денари