ПРОЛЕТ 2021 ВО МАКЕДОНИЈА
Хотел ЛАКИ 4* - Охрид

 

Тип на соба

Ноќевање со појадок

Еднокреветна стандардна

/

Двокреветна стандардна

25 €

 

Цената се однесува по лице, на ден.
Цените вклучуваат туристичка такса и данок
Деца до 7 години се сместуваат бесплатно а деца од 7 – 12 год плаќаат половина цена

Цените се во евра а плаќањето е исклучиво во денари по курс 1 еур = 62 денари